utorok 8. novembra 2016

*PONIO*

Ahojte! 

Prírodná kozmetika je v dnešných časoch veľmi často skloňovaný pojem. Používanie je viac-menej dennodenná nutnosť a nik z nás nechce príjmať viac chémie...aj tak jej máme okolo seba až príliš.

A preto by som Vám dnes chcela predstaviť slovenskú prírodnú kozmetiku , ktorú sama používam a keďže som s ňou maximálne spokojná, nepodeliť sa by bol hriech! 


 
P-O-N-I-O
Prírodná kozmetika vyrábaná na Slovensku, ktorá sa špecializuje predovšetkým na telové produkty - pazúchy (deodoranty), šampúchy (tuhé šampóny), prírodné mydlá, masážne kocky,...v ponuke taktiež nájdete kondicionéry a pleťový krém. 

Môj najoblúbenejší a najpoužívanejší je pazúch. Deodorant bez obsahu hliníka, nebráni prirodzenému poteniu a vďaka antibakteriálnemu účinku zbavuje nepríjemného zápachu. Zložky sú predovšetkým na prírodnej báze. Musím podotknúť, že ho stačí aplikovať veľmi málo a tým pádom nezanecháva stopy na oblečení. 

 

Veľkým plusom je nový recyklovateľný/kompostovateľný obal, do ktorého sa po minutí deodorantu dá dokúpiť náplň a využívať naďalej. 
Mechanizmus je ešte jednoduchší a maximálne hygienický. Zospodu pazúcha zatlačením vysuniete, aplikujete potrebné množstvo a pár buchnutiami po stole sa sám zasunie späť. 

Pre mňa je pazúch jednoznačne číslo jedna! A pre tie z Vás, ktoré obľubujú prírodnejšie výrobky je táto značka správna voľba!

Pre viac info alebo nákup klik na www.ponio.sk 

Máte skúsenosti s prírodnou kozmetikou? Akou? 

Krásny novembrový deň! 


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára